Ch.st.Wailerott


VV Landštejn 27.4.-1.5.2007

27.10.2008 09:48

Výcvikový víkend-Landštejn Obrazek

  27.4.-1.5.2007

 

Víkend rottweilerů, který se nadprůměrně povedl. A to jak účastí, tak počasím pro výcvik. Sluníčko se na nás chodilo dívat pravidelně každý den, ale bohužel společně se studeným větrem, takže jsme nikdy nevěděli, na čem vlastně jsme.

Každé ráno okolo osmé jsme vyráželi na stopy na sáhodlouhé louky všude kolem, a tak se prakticky nestávalo(dohodli-li jsme se), že bychom si stopu překřížili.
Po stopách následovala poslušnost ve 4 družstvech. A poněvadž si myslíme, že cvičení v řadě není zrovna ten nelepší způsob výcviku, tak se tato část poněkud vlekla. Ostatně odcvičit 36 psů není žádná legrace.
Po splnění těchto disciplín nastalo delší období neřízené zábavy, které každý využívál po svém - dohánění spánkového deficitu z probdělé noci, obědem v restauraci v centru nebo výlety do okolí.

Dle počasí nás pak v šest či půl sedmé večer čekaly obrany ve dvou kolech. Na rotvíky byli připravení tři skvělí figuranti( Petr Pflug, Jiří Janoušek a Petr Filip), a tak v případě, že člověk zrovna "nekousal sám", kochal se výkony ostatních.

Obrany končily většinou takřka s posledními slunečními paprsky, proto většina rychle nakrmila, aby na psy ještě viděla ( elektrický proud byl pro některé z nás několik dní něco nepředstavitelného ), a šli jsme akumulovat teplo k ohni.

Dovoluji si tvrdit, že si víkend všichni patřičně užili a že se strašně těší na další Vombatí akci.

 

J.K. a Carin Zlatá Moravia

Galerie zde

—————

Zpět